CORONA-aanbod

CORONA-aanbod

Als ondernemer, werkgever, leidinggevende, HR professional zit je nu met veel vragen. De wereld is veranderd. De manier van samenwerken verandert. Je gaat door een persoonlijke rollercoaster, wat met deze economische onzekerheid? Hoe je team bij mekaar houden, je medewerkers aan boord houden ? Digitaal is de nieuwe norm,  je team zit niet altijd meer fysiek samen. Maar hoe houd je het hart en de ziel er in? Je voelt dat de nuances in de communicatie verdwijnen, dat het veel moeilijker is om echt te voelen wat er speelt en terug een SAMEN te creëren.

En al deze dingen kunnen wel opgevangen worden, als we er bewust mee omgaan. We werkten een specifiek  aanbod uit dat inspeelt op de actuele vragen die we de voorbije  maanden van klanten kregen. Mocht je zelf met andere vragen worstelen dan luisteren we graag en zoeken we een manier om te helpen.

  • Persoonlijke ondersteuning voor jou als ondernemer, leidinggevende, HR manager
  • Campfire sessie voor je team
  • Psychologische ondersteuning voor je medewerkers
  • Herbekijken van je persoonlijke zingeving en levenskeuzes

Persoonlijke ondersteuning voor jou als ondernemer, leidinggevende, HR manager

Je gaat zelf door een rollercoaster als ondernemer , HR of leidinggevende. Crisismanagement voor je bedrijf , omgaan met je persoonlijke onzekerheden, rouw en verlies, angst,.. Je wil graag met een neutrale sparringpartner even op adem komen, ruimte voor jouw vragen , dieper stilstaan bij wat jij nu meest nodig hebt. Omdat je je bedrijf maar kan ondersteunen als je goed voor jezelf zorgt. In individuele video-counseling of coaching begeleiden we je in je actuele vragen.  Lees meer..

Campfire sessie voor je team

Je bent sinds de crisis overgeschakeld op online werken.  En na een tijd in teamshifts. In het begin lijkt het een goed alternatief. Je bent door de eerste frustraties heen van de technologie. Blij dat je mekaar ziet. Dat is beter dan niets. Iedereen op Zoom, op Teams, op Google hangout.  Een scherm vol gezichten.  En toch, na een tijd merk je dat er iets ontsnapt. Wat tussen de regels ligt, wat je niet ernstig genoeg vindt om in de kostbare zoomtijd te bespreken. Wat je liever in een 1 – 1 zou vertellen omdat het zo gevoelig ligt. De essentie van menselijke verbinding gaat verloren door gebrek aan het informele contact. We begeleiden jou en je team gedurende een 1,5 u digitale campfire talk om terug met mekaar te verbinden op de onderstroom, op datgene wat niet wordt gezegd. Lees meer..

Psychologische ondersteuning voor je medewerkers

Als werkgever, HR verantwoordelijke wil je dat je medewerkers zich goed blijven voelen. Je wil hen de zorg aanbieden om doorheen deze moeilijke tijd te komen. Je wil hen niet verliezen en hen helpen. Maar soms is hier meer gespecialiseerde hulp nodig. Omgaan met angsten, met rouw, met onzekerheid vraagt om expertise. Wij bieden via een maandcontract continue psychologische hulp aan uw medewerkers, binnen een vertrouwelijk kader, online. Lees meer…

Herbekijken van je persoonlijke zingeving en levenskeuzes

Deze crisis raakt velen van ons op een diep persoonlijk vlak. Alles wordt op scherp gesteld. Wat is écht belangrijk in mijn leven? Welke relaties doen er echt toe?  Verbindingen die al wankel waren vallen weg. De sterke verdiepen. Dat geeft veel verandering, veel verlies, veel rouw. Ook de vraag als ondernemer of professional, waar maak ik nu écht een verschil – vanuit wie ik ben? Dat roept vaak ook vraag op naar een nieuwe invulling van werk, partnerrelatie, een nieuwe balans privé-werk. We werken op een diepere laag van bewustzijn, en zoeken naar wijsheid niet enkel vanuit hoofd, maar vooral vanuit het lijf en het hart.  Dit doen we zowel via individuele life-coaching als via een on-line groepsaanbod. Lees meer..

Ja, ik wil graag bespreken hoe dit CORONA-aanbod mij kan helpen