Life-coaching

Life-coaching

“From a life of ambition to a life of meaning”

Wat er om ons heen gebeurt heeft een impact op ieder van ons.  Angst, verlies, rouw, onzekerheid.  Misschien roept het vragen bij je op. Hoe wil ik verder  met mijn leven?  Velen ervaren deze periode van crisis als een kans om  opnieuw te bekijken wat belangrijk is. Of heb je de spanningen , de twijfels die je voorheen had  weggeborgen en is het nu tijd om er iets mee te doen ? Als life-coach en loopbaancoach begeleid ik je in je zoektocht naar wie je bent , wat jou zin geeft en hoe jij je leven en werk wil vorm geven.

Met volgende vragen kun je bij mij terecht

  • Je zoekt naar vernieuwde zingeving. Je twijfelt of je werk  nog voedend is voor jou.
  • Je bent alle gebeurtenissen om je heen aan het verwerken en vindt je draai niet meer. Je wil dit alles een plaats geven in alle rust en vertrouwen.
  • Je wil stilstaan bij jezelf.  Doorheen het leven dwalen we soms af van wat ons echt bezielt. Op momenten van crisis wordt dit alles op scherp gesteld. Je hebt de behoefte om meer te leven of te werken vanuit je essentie. 
  • Je zoekt naar een gezonder ritme.  Mogelijk leidt dit naar een andere invulling van werk- leven .

Hoe kan ik  je helpen? 

Doorheen onze gesprekken geef ik je een spiegel waarmee je meer inzicht krijgt in wie je bent, wat jou gelukkig maakt en zin geeft. We staan stil bij je belemmeringen en angsten die je in de weg zitten om verder te gaan. Mijn stijl is luisterend, aanwezig en op jouw tempo, ik geef actief terug wat ik zie en stimuleer je om een stapje verder te gaan in het worden wie je bent.

Ik werk via verschillende methoden, aangepast aan jouw vraag. Gesprek en dialoog zijn de belangrijkste. Soms maak ik ook gebruik van opstellingen omdat dat op een directe manier zichtbaar maakt wat jou onder de waterlijn onbewust vasthoudt. De manier van werken laat je toe uit je hoofd te zakken naar lijf en gevoel. Omdat daar de bredere wijsheid zit en dus ook een duurzamer antwoord.

Wat typeert mij als coach ?

Ik ben Arbeidspsycholoog, Certified Coach , Loopbaancoach en Psychotherapeut (Gestalttherapie). De combinatie van  20 jaar ervaring  als coach in organisaties en mijn brede psychotherapeutische achtergrond  helpen me om op een diep persoonlijk niveau te werken.
Wat mensen waarderen in mij? Een scherp gevoelsmatig inzicht in wat er speelt en een warme begeleiding die afgestemd is op hun tempo en vraag. Diepgaand, to the point, met de nodige luchtigheid.

Hoe werkt het concreet? 

  • Neem contact telefonisch of via mail en dan plannen we een kennismakingsgesprek.  Tijdens dit gesprek verkennen we je vraag en kan je beslissen of je verder wil gaan met de coaching.
  • Sessies duren 1 uur met een tussenperiode van gemiddeld twee weken.
  • Ik verwelkom  je graag bij een kopje koffie in mijn sfeervolle , ruime en discrete praktijkruimte.
  • De coaching kan ook on-line plaatsvinden of door wandelcoaching
  • Tarieven : 75 EUR/ sessie voor particulieren, 120 EUR (Excl. BTW)  voor ZZP-ers , loopbaancheques worden aanvaard voor loopbaanvragen. Tarief voor bedrijven op aanvraag.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek voor life-coaching .