Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

“From a life of ambition to a life of meaning”

Herken je dit ?

Je gaat als ondernemer of professional door een  moeilijke fase. Het gekende werkt niet meer. Je wil iets anders , maar weet niet wat. Of je weet het wel, maar iets houdt je tegen.  Je voelt dat je energie verliest in je job. Je wil anders omgaan met werkrelaties en verantwoordelijkheden. Wil je een sparring partner om in alle vertrouwen je vragen te bespreken, en samen te zoeken naar een nieuwe route? 

Met volgende vragen kan je bij mij terecht: 

  • Herijken wat belangrijk is, ontdekken waar je prioriteiten in het leven en werk liggen.
  • Misschien ervaar je de behoefte om meer te werken vanuit je essentie, vanuit wie je echt bent.
  • Je wil leven en werken op een gezonder ritme.  Mogelijk leidt dit naar een andere invulling van werk- leven.
  • Je wil je onderneming een andere richting laten vinden, beter afgestemd op jouw missie?

Hoe kan ik  je helpen? 

Doorheen de coaching  krijg je inzicht in wat er speelt en wat je zelf nodig hebt om een stap verder te zetten. We zoeken naar wat voor jou belangrijk is en wat je in de weg zit om je verlangen te realiseren. We gebruiken naast de dialoog ook  intuïtieve werkvormen (opstellingen, systemische oefeningen) die je toelaten uit je hoofd te zakken naar lijf en gevoel. Omdat daar de bredere wijsheid zit en dus ook een duurzamer antwoord.

Wat typeert mij als coach ?

Ik ben Arbeidspsycholoog, Loopbaancoach , Psychotherapeut (Gestalttherapie) en Systemisch coach ( Opstellingen) . Door de combinatie van mijn 20 jaar bedrijfservaring (HR en Leadership coaching)  en mijn brede psychologische achtergrond werk ik rond werk-en levensthema’s  op een diep persoonlijk niveau.
Wat coachees waarderen in mij? Een scherp gevoelsmatig inzicht in wat er speelt en een begeleiding die afgestemd is op hun tempo en vraag.

Hoe werkt het concreet? 

  • wil je graag even telefonisch of online kennismaken en meer informatie krijgen over de werkwijze, dan kan dit vrijblijvend.
  • In overleg plannen  we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we je vraag in de diepte en plannen we de verdere aanpak.
  • Intakegespek en coachingsessies duren 1 uur met een tussenperiode van gemiddeld twee weken.
  • Ik verwelkom je je graag in mijn sfeervolle, ruime en discrete praktijkruimte. Tijdens periodes van lockdown of quarantaine   is ook  wandelcoaching of online coaching een mogelijkheid.
  • Ik werk  met loopbaancheques van VDAB. Hier vind je alle informatie hierover.

Ja,ik wil graag eens kennismaken om te kijken of loopbaancoaching me kan helpen