Over de Organisatiefluisteraar – oud

Bezieling en verbinding

Mensen verbinden

De Organisatiefluisteraar verbindt mensen met mekaar, met de organisatie en met hun missie.

In een snel veranderende wereld is het de kunst om kwaliteitsvolle verbindingen aan te gaan met anderen om talenten te bundelen. Op teamniveau is dit de basis voor het benutten van de verschillen. Betrokkenheid bij de organisatie ontstaat doordat medewerkers hun persoonlijke missie kunnen verbinden met de missie van de organisatie . Op persoonlijk niveau is verbinding maken met wat je zin geeft een kernvaardigheid in een wereld vol keuzes.

Onze expertise

Els Demesmaeker is  de drijvende kracht achter de Organisatiefluisteraar. Met ruim 20 jaar ervaring en een opleiding als arbeidspsycholoog en psychotherapeut speelt haar loopbaan zich af binnen organisaties. De combinatie van haar ervaring met organisaties en met het begeleiden van diepe menselijke processen maakt dat ze doorleefde en gefundeerde begeleiding biedt in alle mensgerichte organisatiethema’s. Ze kent als geen ander de kunst om mensen in organisaties met mekaar te verbinden.

Wie ben ik?

Els DEMESMAEKER

Els DEMESMAEKER

Ik help ondernemers, CEO’s en managementteams om hun organisatie van binnenuit te laten groeien. Het is mijn kracht om de leider als mens te ontwikkelen door een spiegel voor te houden. Medewerkers moedig ik aan om in kwetsbaarheid en openheid samen te werken. Ik adviseer hoe structuur dit ondersteunt. Zo help ik organisaties om met betrokkenheid van iedereen hun missie te realiseren. Professionals die zoeken naar zingeving in hun leven en loopbaan begeleid ik als life-coach.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als Arbeids-en Organisatiepsycholoog, Gestalttherapeute , Systemisch Opsteller, Agile coach Sociocracy 3.0 . Ik vervulde diverse de eerste 10 jaar van mijn loopbaan diverse HR management functies bij CANON, MICROSOFT, QUINTESSENCE , met leiderschapsontwikkeling als rode draad. Sinds 2006 ben ik zelfstandig Organisatiecoach vanuit AMAZO en vervolgens DE ORGANISATIEFLUISTERAAR. Ik ben ervaren vertrouwenspartner voor groeiende innovatieve bedrijven die een cultuur van betrokkenheid willen creëren. Vaak zijn dit start-ups en Scale-ups in IT, technologie en dienstverlening. De menselijke kant van zelforganisatie, Agile werken en bewust leiderschap staan centraal in mijn aanpak.

Wat drijft me ?

Wat mij drijft ? Ik wil verbinden wat niet verbonden is. Waarachtigheid brengen. Mensen met zichzelf en met mekaar verbinden zodat ze hun eigen potentieel en dat van de organisatie ten volle kunnen waarmaken. Ik krijg er een kick van als in een team, tussen mensen plots een vonk overslaat en er echt contact van mens tot mens ontstaat . Omdat er dan ook de energie en de goesting ontstaat om samen iets te realiseren. Ik hou ervan om samen met de ondernemer of HR-verantwoordelijke een aanpak uit te werken en die aanpak mee te helpen implementeren. Ik maak daarbij graag gebruik van nieuwe inzichten uit mijn vakgebied. Samen creëren en evolueren is wat ik het liefste doe. Voor mijn persoonlijke groei volg ik heel regelmatig opleiding en supervisie, omdat ik zelf graag bijleer en bewust wil blijven van wat mij drijft en wat me belemmert.

Partners