Voor een organisatie met zin

Betrokken medewerkers, gemotiveerde teams, meer resultaat

Samen gaan we er voor

Onze diensten

Organisatieverandering

Zijn je medewerkers betrokken en geven ze het beste van zichzelf ? Amazo werpt een frisse blik op de werking van je organisatie voor een hechtere samenwerking, een structuur die ruimte geeft en inspirerend leiderschap. Zo behaal je gemakkelijker je vooropgestelde doelstellingen. We bouwen met jou aan de bedrijfscultuur en structuur die nodig is voor de gewenste organisatieverandering.

Lees meer

Teamcoaching

Efficiënt samenwerken is uitdagend, omdat teamleden verschillende waarden en persoonlijkheden hebben. Je wil dat je team werkt aan gemeenschappelijke doelen waarbij ieder een eigen bijdrage levert. Elkaars eigenschappen en werkpunten herkennen en weten in te zetten is belangrijk. Daarom werken we aan onderling vertrouwen om ook de moeilijke dingen bespreekbaar te maken.

Lees meer

Leiderschap & communicatie

Amazo ontwikkelt je leidinggevenden zodat ze hun team en medewerkers helpen het beste van zichzelf te geven. Via groepstraining of individuele coaching versterken we de leiderschapsvaardigheden van je managementteam. Via communicatietraining helpen we medewerkers beter samen te werken en conflicten zelf aan te pakken.

Lees meer

Onze sterktes

Sterk in mens en organisatie

Amazo heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties, leidinggevenden en hun teams. We combineren onze diepgaande psychologische deskundigheid met een stevige kennis van bedrijfsprocessen voor een menselijke en duurzame aanpak.

Een betrokken partner

We luisteren naar u en evalueren elke vraag samen met de directie en HR. We werken indien mogelijk ter plaatse gedurende de begeleiding, zodat we een toegankelijk aanspreekpunt zijn voor de betrokkenen in uw organisatie.

Oog voor cultuur en structuur

Amazo werkt zowel aan de harde als de zachte kant van de samenwerking. We ontwikkelen leiderschap en vertrouwen en adviseren over de nodige structuur en processen die mensen ruimte en richting geven.