Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching

Hoe kan ondernemerscoaching je helpen? 

Om je onderneming te laten groeien heb je zelf een volgende stap te nemen in je groei. Vaak zit er iets op een diepere laag, dat je blokkeert om te doen wat je zou willen doen. Onbewuste patronen in je gedrag, overtuigingen, voorbije ervaringen, of gewoon bepaalde vaardigheden die je nog te ontwikkelen hebt. Daar kan je meer zicht op krijgen door er met een neutrale buitenstaander over te praten. We maken samen het onzichtbare wat speelt zichtbaar, We zoeken naar een oplossing die voor jou past. Ik werk als een versterker, spiegel je terug wat ik hoor aan wensen en belemmeringen. Je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je drijft en wat je verhindert. Door een dieper doorleefd inzicht  raak je verder, met meer kennis van je situatie en de mogelijkheden. Je voelt meer vrijheid om je volgende stap te maken.  Zodat je met volle energie, zin en vertrouwen weer verder kan.

Soms heb je gewoon de nood aan een sparringpartner, om in volle vertrouwen je twijfels uit te spreken over strategische keuzes, of over situaties die je bezwaren. Omdat er weinig mensen zijn in je omgeving die het volledige plaatje kennen. Door mijn achtergrond en ervaring als organisatiecoach begrijp ik de uitdagingen die spelen in je bedrijf.  Je krijgt inspiratie aangereikt, een nieuwe invalshoek, of gewoon bevestiging van wat je intuïtief aanvoelde. Je voelt je gesterkt om de volgende stap te zetten.

Concrete aanpak 

Zo verloopt een coachingstraject:

  • We starten met een vrijblijvend intakegesprek. Wanneer we de coaching verderzetten wordt dit gefactureerd, anders niet.
  • Indien er een wederzijdse klik is plannen we coachingsessies in van 1,5 à 2 uur
  • Een traject bestaat meestal uit zes sessies met drie weken tussentijd, zodat je de inzichten kan toepassen.
  • Waar? Deze sessies kunnen doorgaan bij jou op kantoor, dat bespaart je verplaatsingstijd. Het kan ook  bij ons op kantoor.  Dat laat je toe om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen.

 

 

Ja, ik wil graag weten hoe ondernemerscoaching me kan helpen. Laat ons eens koffie drinken.