Coaching voor ondernemer en CEO

Coaching voor ondernemer en CEO

Als ondernemer of CEO sta je vaak alleen voor keuzes en zoek je een neutrale sparring partner . In individuele coaching bespreken we je worsteling en vragen en krijg je terug een helder beeld op je volgende stap.

Ondernemerscoaching

Je wil meer helderheid krijgen over de volgende stap in je ondernemerschap maar je draait in rondjes. Je wil groeien, maar er is een grens die je niet voorbij raakt. Je zit op een kruispunt en weet niet welke richting te nemen. Je bent te hard aan het werk, het lijf sputtert tegen. Je zoekt nieuwe inspiratie en zit voor een writers’block.  Je hebt al veel met je ratio gezocht naar oplossingen, maar dat loopt vast. Een nieuw business plan levert geen resultaat op. Een andere stap is nodig. Je zoekt naar iemand waar je in alle discretie en in vertrouwen kan bespreken wat je met niemand anders deelt. Lees meer..

 

Executive coaching voor de CEO

Je bent CEO van een grotere KMO. In die positie ben je de spil van je management team en mogelijk ook tussen de organisatie en een Raad van Bestuur of aandeelhouders . Hoe kan je je positioneren tegenover al die partijen en je waarde realiseren? Iedereen heeft wat van je nodig , hoe bljjf je je goed voelen in dat krachtenveld waar je vaak het gevoel hebt alleen te staan? Je wil graag iemand in vertrouwen nemen als sparring partner. Of gewoon even ventileren, bevestiging krijgen, tegen iemand aanpraten, een second opinion.
In complexe vraagstukken wil je wat helderheid krijgen over wat er speelt en waar jouw volgende stap zit. Lees hoe coaching je kan helpen…

Ja, ik wil graag weten hoe coaching me kan helpen. Laat ons eens koffie drinken.